Wij maken dromen waar!

Opgevoed met en in nieuwe auto’s vanaf de jaren ’60 heeft initiatiefnemer Joop Jacobs Saab Dröm opgericht. Dit na zijn door gezondheidsproblemen veel te vroege pensionering. De voorliefde voor auto’s ontstond al als kleuter met het inrijden van nieuwe auto’s voor het wagenpark van Philips.

De Saab werd de eerste echte zakenauto waar Joop de baan mee op ging in de jaren zeventig. En er volgden er nog veel! Vanaf de 99, 900, 9000 tot en met de laatste 9-5NG zijn Saabs door Joop aangekocht en gereden. In alle denkbare varianten, van 3 deurs Full-Turbo, tot diesel en/of LPG. Met dus inmiddels miljoenen kilometers Saab ervaring en “autobloed” ontstond het idee een oude wensdroom waar te maken! Vandaar dus dit initiatief.

Joop beschikt over een professioneel netwerk, maar ook over de juiste inkoopkanalen en natuurlijk vele Saabvrienden. Zo willen we samen Saabs op de weg houden! Ook voor de kleine beurs.

Saabclub Nederland en Saabclub België kennen Joop en Joop kent hen en genieten met een Saab tijdens mooie ritten blijft geweldig!

Joop-Jacobs-Saab

Saab Dröm is een activiteit van J.R. Jacobs Beheer B.V.
Eindhoven

KvK Eindhoven registratienr.: 17102877
Bank: NL93 KNAB 0258 6236 08
BTW: NL 8073.11.868.B.01